Ascensors Sigma

Instal·lació d'Ascensors

A Ascensors Sigma som especialistes en tot tipus de manteniment i instal·lació d'ascensors que li ofereix els millors serveis en Instal·lació d'Ascensors

+ info

Instal·lació d'Ascensors

En el nostre catàleg de productes hi trobarà un ampli sortit de cabines amb un gran ventall d'acabats personalitzables que faran que el seu ascensor s'integri amb l'entorn. Els nostres serveis com Instal·lació d'Ascensors juntament amb els nostres productes permeten explotar al màxim les possibilitats del seu projecte.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Ascensors Sigma a més d'oferir-li Instal·lació d'Ascensors també li podem instal·lar tot tipus d'elevadors per a persones amb minusvalies o persones amb mobilitat reduïda. Els nostres elevadors poden personalitzar-se a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors disposen de suficient espai interior per transportar a una persona en cadira de rodes i el seu acompanyant. És la solució ideal per a zones on no és possible la instal·lació d'un ascensor.

Sigma té en el seu equip técnic a profesionals qualificats que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments i reformes d'ascensors amb les màximes garanties de qualitat.

Obra nova

Gràcies a l’equip humà del que disposem, estem capacitats per realitzar projectes en funció de les necessitats del client; un equip comercial capaç d’oferir la millors solucions tenint en compte la relació qualitat-preu.

Oferim solucions verticals a tota classe d’ascensor (hidràulic; elèctric amb o sense sala de màquines) i aparell elevador (Muntacàrregues; muntacotxes; elevadors per persones amb mobilitat reduïda, plataformes; etc..), en definitiva, ens adaptem als projectes de construcció.

Instal·lació d'ascensors en obra nova

Ascensors en obra nova

L’equip humà d’Ascensors Sigma està capacitat i especialitzat per a dur a terme qualsevol projecte d’instal·lació d’ascensor sigui quina sigui la tipologia d’obra.

En els casos d’obres noves, tant l’equip tècnic com el comercial realitzarà els estudis pertinents per determinar quin és el sistema d’elevació ideal als requisits de cada projecte.

Treballem amb tot tipus de models d’ascensors, tant els estàndards com aquells més especials per a poder fer front qualsevol projecte, per complicat que sembli.

Realitzem visites d’obra per planificar i fer el correcte seguiment de la instal·lació i coordinem les tasques d’instal·lació amb la resta d’operaris per interferir el mínim possible a la resta de professionals que intervenen a l’obra.

Instal·lació d'Ascensors
Instal·lació d'Ascensors

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte